© 2003 Mp3Doctor
     Alle rettigheter reservert.

 

MP3Doctor Anmeldelser - Omtaler Mp3Doctor

 

---

MP3 Doctor er utmerket for meg

Skrevet av Ravindar tir, 2007-08-14 11: 12.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Utmerket oppsett med en enkel å bruke funksjonen line up.
Cons:
Karaoke fungerer ikke på noen komplekse vokale mønstre.
gjennomgang:

Doktor, doktor, oh begrepet som er så tungt satt på noe som kan "så å si" fikse noe. Når jeg går til legekontoret jeg ønsker meg problemet løst. Jeg ønsker ikke å betale og motta råd som ikke fungerer.

Dette programmet er MP3 Doctor jeg føler akkurat som en ekte lege. Når jeg nylig lastet ned og brukt dette programmet på mine venner datamaskin jeg fant det veldig enkelt og lett å bruke. Samlet for under $ 20 dollar var jeg i stand til å redigere, fikse, remix, raskere, tregere, eller selv gjøre noen karaoke med det vokale remover. Ikke misforstå!

Dette programmet vil gjøre de fleste av disse tingene toppen hakk, men du får det du betaler for. Ikke forvent noen rekord studio remix som kommer til å gjøre det til klubber eller brukes som slo i en ny rap sang! Det er ikke det dette programmer ment å være. Det er ment å brukes til å redigere filene dine hjemme eller hvis du har en DJ virksomhet. Redigere sanger, remix sanger, tregere sanger, ikke helt opprette nye mesterverk.

MP3 legen ikke bare lar brukeren redigere sporene ved å klippe, legge til eller prøvetaking deler. En veldig fin funksjon som jeg absolutt elsket på dette programmet var dens evne til å endre tempoet (fart) av sangen uten å endre tonehøyde (vokal høyere eller lavere med hastigheten endre).

Denne funksjonen gir jeg en A + + + + fordi jeg selv er en DJ, og har vært en for over 6 år nå og jeg setter pris på å kunne fremskynde eller forsinke en sang uten at det høres ut som de chip munker. Ridin 'dirty ikke høres bra når sang av chipmunks, Stol på meg! Generelt liker tittelen på min anmeldelse! En anstendig MD

En lege ute i verden i dag er ikke Gud! Må du ikke forvente dette programmet å være. MP3 lege fortjener trolig en 9 på 10 skala rett og slett fordi det kan gjøre ting de fleste andre programmer kan ikke gjøre for under $ 20 dollar.

Som jeg sa tidligere, jeg elsker tempo funksjonen uten chipmunks! Jeg bruker det når jeg DJ'ing å kunne blande to sanger perfekt sammen som én. Du har en som er 84 BPM (beats per minute), og du har en annen som er 106, kan du bringe 84 opp til 94 og bringe 106 ned for å matche det, oh what a remix.

Jeg personlig liker dette programmet veldig godt har jeg funnet det veldig nyttig med DJ mitt og virkelig for alle som elsker musikk og elsker å rote rundt med det i sin ekstra tid, tror jeg de ønsker det. For en profesjonell som venter top-of-the-line ytelse, ikke så mye.

Det er en anstendig MD, gjør det alt det sier det vil gjøre, men ikke mye mer. Ingen skjulte skatter her. Alle aspekter av MP3 Doctor er forhånd, kan det redigere, endre tempo, og endre MP3 og wav-filer i utvalgte måter. Dette programmet er en kald verdt å fange for de fleste!

Konklusjon:

Nys, kaldt, hoste eller bare trenger litt lappeteppe? 9 ganger ut av 10 den MP3 legen kan kurere dine plager.

Utmerket verktøy for musikkelskere

Sendt inn av amitmittal77 ons, 2007-10-24 12: 43.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
God funksjoner og enkel å bruke.
Cons:
Karaoke fungerer ikke på noen komplekse vokale mønstre.
gjennomgang:

MP3 Doctor er en utmerket verktøy for musikkelskere. Du kan gjøre mange tenker fra MP3 Doctor som:

Normalisere: ved hjelp av denne funksjonen kan du justere nivået på noen Mp3 eller Wav å standardisere alle filene dine.
Trim: ved hjelp av denne funksjonen kan du slette den ledende og slutten stillhet av en sang.
Ny prøve: ved hjelp av denne funksjonen kan du justere KANALER som mono eller stereo, KVALITET som høy, middels og lav.
Utjevne: ved hjelp av denne funksjonen kan du justere lyden, atmosfæren og fargen på musikken din.
bruker MP3 Doctor, kan du kode (fra WAV til MP3) og Decode (fra MP3 til WAV)

Mp3 Doctor er det perfekte verktøyet for mp3 normalizer, volum normalizer, konverter, resampler, equalizer etc..

Konklusjon:

Godt verktøy for musikkelskere med enkle grensesnitt. Verdt å ha program som dette.

MP3 Doctor - The Doctor er On-Call

Sendt inn av KiahsDad man, 2008-09-08 18: 35.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Mange alternativer, vanligvis enkel å bruke, løser MP3 tallet!
Cons:
Ren ser grensesnitt, litt dyrt, kunne forvirrende hvis du ikke forstår terminologien.
gjennomgang:

Første jeg la merke til om dette produktet er at grensesnittet var ganske vanlig, men ikke dømme en "program" av coveret. Dette MP3 spesialist kan håndtere oppgaven, som stadig det kan være. Jeg hadde et par fuzzy lød MP3s med ujevn lydvolumet gjennom hele sporet, og når jeg valgte "Normaliser 'og fant filplasseringen min bestemte song; legen gikk på jobb. Det tok ca 2 minutter og en fremdriftsindikator vises tiden som er igjen. Akkurat som det var mitt MP3 reparert og høres bedre enn noensinne. Jeg ville recommened dette produktet til DJ-er og gjennomsnittlig P2P nedlastere likt.

+ + Tilgjengelig i Single Mode og Batch Mode + +

-Tilgjengelige alternativer: -
+ Normalize - Selv lydkvalitet med et enkelt klikk!
+ Trim - Kutt ut alt som snakker i begynnelsen av sporet!
+ Resampler - Filer ikke spille? Bytt til en høyere bitrate!
+ Equalizer - Juster sporet kvalitet
+ ID3 Tags - Lar deg lagre spor info (tittel, album, etc).
+ Karaoke - Fjern vokal for timer med moro!
+ Tempo / Pitch - Chipmunk sangen? eller skrudd & Hakkede versjoner!

+ Socket. WAV er i MP3 tallet! & Decode MP3 er til. WAV-tallet!

+ + The MP3 Doctor vil helbrede dine syke sporene på kort tid + +

Konklusjon:

Flott program for å fikse opp MP3 tallet. Sterkt anbefalt for folk som elsker musikken deres og kvalitet er viktig. Definitivt et aktivum for en DJ.

MP3Doctor - Patching Dine MP3s har aldri vært enklere

Sendt inn av truehannah lør, 2008-09-06 04: 04.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Volum Standardisering, Trimming Feature
Cons:
Noe forvirrende grensesnitt, tilbyr karaoke-modus blandede resultater
gjennomgang:

Jeg fikk MP3Doctor fordi jeg var lei av alle mine mp3s har ulike volum priser. Siden jeg lytte til et bredt utvalg av musikk, fra rock til klassisk, fant jeg meg selv stadig å måtte justere volumet på høyttalerne mine eller mine hodetelefoner slik at jeg kunne høre sangene. MP3Doctor tillatt meg å fikse dette. Med bare noen få klikk på en knapp, all min 100 + sanger som jeg har i samlingen min ble normalisert. Jeg trenger ikke lenger å sitte og vente på hver sang å spille for å se om jeg trenger å justere volumet.

En annen flott funksjon MP3Doctor tilbud er muligheten til å trimme sanger. Mange av mine sanger hadde litt av stillhet på slutten, eller de stoffet ut litt for lenge med instrumentene. Du kan velge å kutte disse delene av døde luft fra sangen din, så du trenger ikke å høre på det lenger. Trimming grensesnittet MP3 Doctor var lett å forstå. Du bare satt i baren mellom tidsperioden sangen du ønsker å trimme, klikk OK, og du ikke lenger har det dødsstille i sangen din. Dette er trolig den største funksjonen MP3 Doctor tilbud.

Jeg har også eksperimentert litt med karaoke funksjon i MP3 Doctor. Denne funksjonen lar deg fjerne vokal fra noen av sangene, så hvis du bare vil ha instrumental versjon av sangen, kan du gi denne funksjonen en virvel. Dette er spesielt bra for folk som går karaoke netter på barer, eller hvis du er vert en karaoke på eget parti. De få sangene jeg prøvde hadde blandede resultater. Fra de to sangene jeg brukte den på, fant jeg det er lettere å fjerne vokal helt fra hard rock sanger, enn det er poplåter. Du har kanskje blandede resultater selv. Jeg tror dette kommer an på hva slags musikk og om vokal har samme pitch på musikk eller ikke.

Konklusjon:

Min eneste gripe om MP3 Doctor er grensesnittet. Det er veldig forvirrende å navigere gjennom alle funksjonene og finne ut hva du ønsker å gjøre, spesielt å finne trimming funksjonen. Men når du vet hvor alt er, blir dette ikke noe problem. Volumet equalizer var det vanskeligste for meg å finne ut, men når jeg gjorde, det tilbys gode resultater. Over alt, vil jeg si for alle som er lei av å hele tiden endre volumet på sangene sine, får MP3 Doctor. Det er meget vel verdt det.

Endelig en løsning for de musikkfiler som trenger en repairment

Skrevet av KCR tir, 2008-07-08 13: 43.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Alternativene equalizing, trimming. Enkel i bruk, svært lav filstørrelse, kompatibelt med alle operativsystem.
Cons:
det kunne ikke fjerne noen lyder når spor har vokal samtidig
gjennomgang:

Jeg har aldri trodd at vi skulle få en programvare som hjelper i trimming, sjekker eller for å være mer presis endrer en sang. Jeg elsker musikk og jeg laste ned mange spor fra internett som noen ganger ender være dårlig innspilte spor. Jeg har mange spor som ikke er perfekt på mange måter. Har noen hyppig skiftende volumnivåer, noen har har ikke så klare vokal og verst av alle mange spor forstyrrelser i ryggen bakken. Jeg pleide å lytte til disse sporene som de var da lastet ned. Men da jeg fant MP3 Doctor, tenkte jeg at jeg skulle gi en prøve og fortelle deg hva, er det en veldig god programvare. Selv om det ikke er stor, kan jeg definitivt si at vi ikke kan ha en bedre programvare for å reparere musikkfiler.

Karaoke-funksjonen hjelper på å fjerne enkelte lyder fra filen. Vi kan fjerne eventuelle forstyrrelser som kunne vært tatt opp sammen med sporet. Vi kan til og med fjerne vokal og kan bare lytte til tilbake bakken musikk. Den normalizer funksjonen hjelper i equalizing volumet og holde volumet i samme modus hele sporet. Til slutt, tonehøyde og tempo funksjoner er de perfekt arbeider funksjoner i denne programvaren. Vi kan endre tonehøyde av hele sangen holder tempoet originale og vi kan endre tempo holde tonehøyde det samme. Det er en flott funksjon som noen ganger sangen kan være bra, men øke tempoet gjør det bedre.

Selv om det fjerner noen lyder, kan det ikke fjerne noen lyder når disse lydene og vokal blir hørt på samme tid.

Konklusjon:

Jeg har hatt en flott tid med denne programvaren. Selv om ikke en stor en, er det beste av sitt slag.

Endelig treffer et flott verktøy musikkelskere

Sendt inn av Hislam tor, 2008-01-17 01: 39.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Når du lære hvordan du bruker dette programmet, blir det et utmerket verktøy for alle.
Cons:
Det er ingen opplæringen så finne ut hvordan du kan arbeide denne tingen var en stor smerte for meg. Det kunne også være litt flere funksjoner. Den hjelp og støtte kunne ha vært bedre.
gjennomgang:

MP3 Doctor er en unik redigering verktøy som lar brukeren redigere sanger til deres smak. For abour $ 20 dollar denne tingen er best det blir. Selv om det ikke mangler noen funksjoner, gir det noen andre gode programmer:

Trim: Denne funksjonen lar deg slette den ledende og slutten stillhet av en sang.

Utjevne: Denne funksjonen lar deg kontrollere lyden, kvalitet, atmosfære og farge eller struktur på musikken din.

Karaoke: Brukes til å fjerne stemmer fra musikken. Dessverre fungerer ikke. Im prøver å finne ut hvordan du får det til å fungere.

Tempo: Dette er en ganske kul funksjon. Den lar noen til å fremskynde en sang uten å skape det "chimpmunk" effekt.

Selv om det har noen ganske fantastiske og kule funksjoner det betyr mangel på enkelte områder. En ting som jeg ser etter i et produkt er hvor godt deres hjelp og støtte er. Dessverre dette produktet mislyktes mine forventninger. Hjelp bare ikke klippe den. Et annet problem er Karaoke app. Det skaper og tom fil og jeg kan ikke gjøre noe med det.

Selv med disse feilene er dette den beste musikken editor jeg har sett på en stund.

Konklusjon:

Stor musikalsk verktøy. Ingenting bedre å ha!

Nyttig verktøy for musikksamlingen

Sendt inn av acorba67 ons, 2007-10-03 11: 15.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Veldig intuitivt også for nybegynnere
Cons:
Noen funksjoner er i beta stadiet. Kanskje en konvertering funksjon mellom ulike formater kan være et pluss
gjennomgang:

Med MP3 Doctor kan du jobbe med mp3 filer. Du kan gjøre mange operasjoner som:

  • Normalisere: Denne funksjonen lar deg justere nivået på noen Mp3 eller Wav å standardisere alle filene dine, men det gir også muligheter til å endre dynamikken nivå "inside" sangen. Dette betyr at den lave hver eneste del av en sang blir normalisert til heve den høyeste verdien mulig uten forvrengning.
  • Trim: Denne funksjonen lar deg slette den ledende og slutten stillhet av en sang.
  • Ny prøve: for Oppdater funksjonen lar deg justere KANALER (mono eller stereo), kvalitet (høy, middels og lav), bitrate og SampleRate.
  • Utjevne: Thia funksjonen et du kontrollere lyden, kvalitet, atmosfæren og "farge" av musikken din.
  • Satt ID3 tags
  • Karaoke: Er en Vocal Remover. Jeg har prøvd det, men det fungerer ikke. Det opprette en tom fil.
  • Endre Tempo / Pitch: The Tempo funksjonen lar deg endre BPM av en sang. Den Pitch: funksjonen lar brukeren å endre tonehøyde uten å endre tempoet i en sang

Du kan også kode (fra WAV til MP3) og dekode filen (fra MP3 til WAV)

Konklusjon:

Et godt verktøy for base mp3 funksjoner

Enkelt, men veldig nyttig

Skrevet av VCMethod fre, 2007-02-02 22: 02.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
efective, enkelt å bruke
gjennomgang:

Jeg må si at mitt første inntrykk var ikke lovende om MP3 lege, jeg trodde jeg ville være i stand til å gjøre mye whit det, føre til at grensesnittet er stygg, og det så veldig enkelt. Men når jeg begynte å bruke det, ble jeg virkelig overrasket over hvor efective det virkelig er.

Jeg mener det har en enkel, men også den viktigste, og mest brukte audio redigeringsfunksjoner. U kan normalisere, trim, ny prøve, u har equalizer, kan u endre tempoet i sangene dine, kan u sette ID3 koder. Og så langt som karaoke funksjon, må jeg si u cant aspektet mye av det.

Jeg mener mange mennesker som ikke har noen erfaring whit audio programvare kanskje tro at du kommer til å ha en klar instrumental på hver sang takket være karaoke funksjon, men dvs ikke tilfelle. Du kan bruke denne funksjonen bare på sanger som har en enkel vokal mønstre.

Hvis du har et problem whit fart, volum, lengde og andre enkle problemer som det kan u fikse dem veldig enkelt. Og kvaliteten er god.

Konklusjon:

For denne prisen sin en god lyd-programvare.

Enkelt, men veldig nyttig

Skrevet av VCMethod fre, 2007-02-02 22: 02.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
efective, enkelt å bruke
Cons:
ingenting virkelig relevant
gjennomgang:

Jeg må si at mitt første inntrykk var ikke lovende om MP3 lege, jeg trodde jeg ville være i stand til å gjøre mye whit det, føre til at grensesnittet er stygg, og det så veldig enkelt. Men når jeg begynte å bruke det, ble jeg virkelig overrasket over hvor efective det virkelig er.

Jeg mener det har en enkel, men også den viktigste, og mest brukte audio redigeringsfunksjoner. U kan normalisere, trim, ny prøve, u har equalizer, kan u endre tempoet i sangene dine, kan u sette ID3 koder. Og så langt som karaoke funksjon, må jeg si u cant aspektet mye av det.

Jeg mener mange mennesker som ikke har noen erfaring whit audio programvare kanskje tro at du kommer til å ha en klar instrumental på hver sang takket være karaoke funksjon, men dvs ikke tilfelle. Du kan bruke denne funksjonen bare på sanger som har en enkel vokal mønstre.

Hvis du har et problem whit fart, volum, lengde og andre enkle problemer som det kan u fikse dem veldig enkelt. Og kvaliteten er god.

Konklusjon:

For denne prisen sin en god lyd-programvare.

Enkel, men signifikant Wave Doctor

Skrevet av clickkarthi fre, 2007-02-02 08: 19.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Enkel, men signifikant Wave Doctor
Cons:
Ingen som jeg kan se
gjennomgang:

Jeg har sett mange lydredigering programvare, hvor de sier at det vil konvertere mp3, mid, wav, wma, wog men bare noen av dem fungerer som den skal. Men Mp3 lege som bare nevnt som Mp3 Doctor Det er definitivt en lege for mp3 og wav-filer.

Jeg har nettopp lastet ned og installert den, flott design og god kompatibilitet som å åpne én mp3 fil og hele mappen. The Single-modus og Batch Mode var hyggelig og jeg liker Batch Mode veldig mye. Utheving funksjoner i denne programvaren er Karoke, Wow mannen selv thoug Jeg lastet det ned som en gratis versjon det var fantastisk og mine gruppemedlemmer var forbauset over å se min karoke arbeid. Vel takk mp3 lege.

Jeg testet volumet normalizer, konverter, resampler, equalizer og alle ting fungerte fint og wornderful workd gjort. Det eneste problemet jeg møtt med denne programvaren er at de allwed bare 20 oppgave. Bare tuller.

Til slutt spør du meg som er god programvare for mp3 og wav konvertert vil jeg blindt si Mp3Doctor. og for ikke å nevne den karoke arbeid.

Konklusjon:

Fin Søknad med enkle grensesnitt. Verdt å ha program som dette.

En anstendig MD For An MP3

Skrevet av MNK2007 tir, 2007-01-16 19: 06.
Forfatterens Produktkarakter:
Brukervennlighet:
Lydkvalitet:
Effektivitet:
Hjelp / Support:
Pros:
Stor installasjon med en enkel å bruke funksjonen line up.
Cons:
Karaoke fungerer ikke på noen komplekse vokale mønstre.
gjennomgang:

Doktor, doktor, oh begrepet som er så tungt satt på noe som kan "så å si" fikse noe. Når jeg går til legekontoret jeg ønsker meg problemet løst. Jeg ønsker ikke å betale og motta råd som ikke fungerer.

Dette programmet er MP3 Doctor jeg føler akkurat som en ekte lege. Når jeg nylig lastet ned og brukt dette programmet på mine venner datamaskin jeg fant det veldig enkelt og lett å bruke. Samlet for under $ 20 dollar var jeg i stand til å redigere, fikse, remix, raskere, tregere, eller selv gjøre noen karaoke med det vokale remover. Ikke misforstå!

Dette programmet vil gjøre de fleste av disse tingene toppen hakk, men du får det du betaler for. Ikke forvent noen rekord studio remix som kommer til å gjøre det til klubber eller brukes som slo i en ny rap sang! Det er ikke det dette programmer ment å være. Det er ment å brukes til å redigere filene dine hjemme eller hvis du har en DJ virksomhet. Redigere sanger, remix sanger, tregere sanger, ikke helt opprette nye mesterverk.

MP3 legen ikke bare lar brukeren redigere sporene ved å klippe, legge til eller prøvetaking deler. En veldig fin funksjon som jeg absolutt elsket på dette programmet var dens evne til å endre tempoet (fart) av sangen uten å endre tonehøyde (vokal høyere eller lavere med hastigheten endre).

Denne funksjonen gir jeg en A + + + + fordi jeg selv er en DJ, og har vært en for over 6 år nå og jeg setter pris på å kunne fremskynde eller forsinke en sang uten at det høres ut som de chip munker. Ridin 'dirty ikke høres bra når sang av chipmunks, Stol på meg! Generelt liker tittelen på min anmeldelse! En anstendig MD

En lege ute i verden i dag er ikke Gud! Må du ikke forvente dette programmet å være. MP3 lege fortjener trolig en 9 på 10 skala rett og slett fordi det kan gjøre ting de fleste andre programmer kan ikke gjøre for under $ 20 dollar.

Som jeg sa tidligere, jeg elsker tempo funksjonen uten chipmunks! Jeg bruker det når jeg DJ'ing å kunne blande to sanger perfekt sammen som én. Du har en som er 84 BPM (beats per minute), og du har en annen som er 106, kan du bringe 84 opp til 94 og bringe 106 ned for å matche det, oh what a remix.

Jeg personlig liker dette programmet veldig godt har jeg funnet det veldig nyttig med DJ mitt og virkelig for alle som elsker musikk og elsker å rote rundt med det i sin ekstra tid, tror jeg de ønsker det. For en profesjonell som venter top-of-the-line ytelse, ikke så mye.

Det er en anstendig MD, gjør det alt det sier det vil gjøre, men ikke mye mer. Ingen skjulte skatter her. Alle aspekter av MP3 Doctor er forhånd, kan det redigere, endre tempo, og endre MP3 og wav-filer i utvalgte måter. Dette programmet er en kald verdt å fange for de fleste!

Konklusjon:

Hoste, nys, kaldt, eller bare trenger litt lappeteppe? 9 ganger ut av 10 den MP3 legen kan kurere dine plager.

---

 

 

 

Mp3 Doctor | EGENSKAPER { normal~~POS=TRUNC | Trim | Mp3 Resample | Mp3 Jamn | Mp3 Encode
Mp3 Decode
| Enkel modus | batch Mode | Karaoke | tempo | Tonehøyde }
REKKEFØLGE | LAST NED | KONTAKT

support@mp3software.com

© 2003 Mp3Doctor
Alle rettigheter reservert.